Over Aqua Mevi

We zijn niet zomaar een winkel met vissen…

Het is onze passie!

Bij ons draait het om het geheel en de rest komt vanzelf. Het begin van een mooi aquarium of een prachtige vijver begint bij u. Het begint als een interesse of u heeft altijd al een aquarium gehad. Geen moment is hetzelfde, maar voor een ieder is een passende invulling. Wilt u een groot aquarium als boegbeeld in de huiskamer of wilt u iets moois bij u op het werk? In ieder stadium en in iedere ruimte helpen wij u met iets moois.

Heeft u geen idee wat u wilt, maar is uw interesse wel gewekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We stellen vragen en we luisteren. We geven voorbeelden en adviezen. Voor jong en oud en van klein naar groot. U groeit op met uw hobby. Het is onze passie en we komen samen tot een mooie creatie. Er zijn veel mogelijkheden en er is van alles te koop. We zijn duidelijk en rechtvaardig om alle mogelijkheden te filteren om het gewenste resultaat te verkrijgen, ook al betreft dit maatwerk.

Over de geschiedenis van Aqua Mevi

Een aanloop van vele jaren en een blijvende liefde voor aquaria, zijn wij in 1999 begonnen met Aqua Mevi. Een rijke geschiedenis van vele aquaria en vele liters water. Er is veel gebeurd, waar een vijver in de winkel opgebouwd was. Deze had plaatsgemaakt voor een centrale zitruimte met de koffie binnen handbereik. Een waar genot om bij een winkel zoiets te hebben. Zo kregen we een keer te horen dat we een community zijn.

Na vele jaren hebben ook wij ruimte moeten maken voor verandering. Aqua Mevi is onze naam en die willen we graag behouden en laten zien. De recente verhuizing geeft een continuïteit van Aqua Mevi voor u. Waar we begonnen zijn, willen we nooit meer stoppen. Onze liefde voor het vak, voor aquaria en de vissen maken het ons mogelijk om na al die tijd er nog steeds voor u te zijn. Met onze nieuwe wereld willen wij dezelfde kwaliteit bieden die u van ons gewend bent.

Wie zijn wij?

Annelies en Emiel zijn uw gastheer en gastvrouw. Zij voorzien u van waardevolle informatie, advies en producten en diensten van hoge kwaliteit.

Aqua Mevi is een begrip in de omgeving en verder. Wij heten u van harte welkom in onze wereld en wij helpen u graag.